Sundaymorning!

  • 07.06.2015 kl. 11:09

Nå sitter jeg her igjen da, med tekoppen, den store magen og det lille knuste håpet om at noe skulle skje i natt. Jeg er skikkelig trøtt, og har allerede sovet en dupp på sofaen etter at jeg sto opp litt over 07.00 idag. Vi har vel egentlig ingen store planer idag, og det er egentlig helt greit kjenner jeg.

Ole-Anders og Nathalie har allerede vært ute en tur, Nathalie har lekt i dukkestua og Ole-Anders har inspisert dukkestua og funnet ut hva mer vi må bruke sommeren på.

I skrivende stund ser jeg på ekstreme makeover USA, jeg elsker sånne oppussingsprogrammer, og dette er kanskje det programmet som får meg til å gråte mest av alle sammen. Det er så utrolig sterke historier, og resultatene og reaksjonene er helt utrolig. 

Dette ble jo litt av alt, men de var altså min morgen så langt, det er ikke ofte man vil ha vondt, men her sitter jeg altså og venter på å få noen smerter som kan fortelle meg at lillebror snart har planer om å komme ut.

Nyt søndagen alle sammen <3

3 Kommentarer

Tuva

07.06.2015 kl. 11:20
Fin blogg :)

Ta gjerne en titt på bloggen min og kommenter gjerne :)

Mvh Tuva

Mariann

07.06.2015 kl. 12:31
Denne ventetiden altså... hadde også et håp om at lille skulle melde sin ankomst i natt, men neida, sitter fortsatt her med kula på magen! Lykke til når det skjer noe :)

Kaja Jeanette

07.06.2015 kl. 12:43
Mariann: Jeg har liksom den følelsen av at "i natt kommer han* hver eneste kveld, og våkner like fordømt skuffet xD

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits