Babybæring!

  • 05.06.2015 kl. 14:07

Små babyer trenger jo som mange vet mye kroppskontakt, og jeg har fundert litt på hvordan det blir å hele tiden skulle bære på en nyfødt da jeg har ei på 2 som også trenger mammaen sin, og Emmeli som fortjener all den oppmerksomheten hun kan få, det er så viktig å huske på at de store barna og trenger oss selv om de klarer mye selv. Jeg har jo ikke spesielt lyst til å "avvise" noen av dem, selv om jeg også er veldig klar over at det blir litt "ventetrening" spesielt på Nathalie når lillebror skal ha mat, og sånn er det bare, og det har hun jo heller ikke vondt av. Allikevel så har jeg altså fundert på hvordan jeg kan få til dette på enklest måte, jeg vil ikke at det å få en lillebror skal bli noe negativt. Det er jo veldig mye fokus på dette med trygge babyer og bæring, jeg har ikke så mye erfaring med bæresjal fra før, så jeg har søkt masse på nettet, jeg har funnet ut at dersom jeg skal bruke noe sånn så må jeg ha noe som er enkelt. Etter mye søking på nettet så endte jeg opp med å bestille en ergobaby wrap, 

Bilde fra google

Dette sjalet så greit ut å knyte, og det var tilbud på det da jeg skulle bestille, så da var jeg ikke i tvil. Jeg fikk det i posten i går, og fant en film på nettet som viste knyte- teknikken. Mye enklere å se det på en video enn på bilder. Jeg prøvde å knyte det, og er ganske sikker på at jeg med litt mer trening skal få dette ganske perfekt. Det virker komfortabelt og ha på, selv om jeg selvfølgelig enda ikke har prøvd det med tyngde i. Men tanken med dette er hvertfall at jeg kan ha lillebror nær meg samtidig som jeg har hendene ledig til å hjelpe Nathalie og Emmeli. Jeg vil tro dette er veldig praktisk på butikken, det er jo greit nok å sette bilstolen nedi vogna, men dersom man er der alene så blir det vanskelig å få med seg varene ettersom bilstolen tar mye plass i vogna, og det å trille to vogner det sier seg selv at det ikke lar seg gjøre. Man vet jo heller aldri om lillebror setter så veldig pris på å bli sittende i bilstolen heller, kanskje han blir en gutt som trenger mye kroppskontakt?!? Det vet man faktisk aldri, men nå er jeg hvertfall forberedt. 

Jeg er sikker på at dette med bæring skal komme både meg, lillebror og jentene våre til gode. 

Er det noen av dere som har noe er faring med bæring kanskje??

#bæresjal #ergobaby #mamma #gravid 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits