Baby boy!

  • 05.06.2015 kl. 09:52

Da jeg allikevel går her og venter på den lille prinsen min tenkte jeg at jeg kunne se etter litt inspirasjon til barnedåpen, ja for han må jo faktisk ut en gang, og da blir det barnedåp etterhvert også. Det er jo ikke sikkert at det er så mye tid til planleggingen av den slags da vi får barn nr 3 i hus. Jeg må også si at jeg ikke er så opptatt av at alt skal se striglet fint, og flott ut, det som er viktig for meg er at vi samler de vi bryr oss om og gjør noe sammen. At vi som familie kan feire den lille gutten vi har fått i familien. 

Allikevel synes jeg jo det er gøy å se på alle de fine bildene, og på pintrest er det jo så utrolig mye fint innenfor de aller fleste kategoriene.

Veeel, jeg er jo glad i kaker da, så ble kanskje litt mye kakebilder, men hallo... Det er kake, jeg er gravid og lei ventetiden.. Det er lov med litt kake da...

#dåp #gutt #boy #baby #blue #kake #barnedåp 

1 Kommentar

Hverdagslykker

06.06.2015 kl. 16:35
Det er utrolig koselig å titte rundt etter inspirasjon! Veldig mye fint man kan lage til, men som du sier så er jeg enig i at det å samle de man bryr seg om for å feire det nye familiemedlemmet er det viktigste :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits