Babynest- Det ordner seg for snille jenter!

  • 04.06.2015 kl. 10:55

For noen dager siden la jeg ut et babynestinnlegg hvor jeg fortalte dere om babynestet som var bestilt, men som aldri kom. Du kan lese innlegget HER. Etter at jeg hadde skrevet dette innlegget trålet jeg internettet rundt for å finne noen som laget babynest, og som ikke hadde bestillingsstopp ut sommeren. Jeg endte til slutt opp på nettsiden Epla, her søkte jeg rett og slett på babynest og fikk opp mange ulike selgere som hadde babynest. Jeg bladde meg gjennom for å finne noen jeg synes var fine, som så godt fylt ut og ikke minst holdbare. Ja, jeg er kanskje litt kresen, men dersom jeg skal betale for noe så vil jeg betale for noe ordentlig. Jeg fant en selger der som kaller seg mormors drøm. Denne damen hadde noen fine bilder av produktene sine, men de jeg likte sto det utsolgt på, og hun hadde 3 ukers leveringstid. Jeg sendte henne allikevel en mail hvor jeg spurte om hun i det heletatt hadde mulighet til å hjelpe meg og jeg forklarte henne situasjonen. Jeg fikk raskt svar, hun sendte meg noen bilder av stoffene hun hadde inne og noen ferdige produkter. Jeg forelsket meg helt i et søtt blått nest og det skulle vise seg at hun hadde dette liggende ferdig hjemme. Jeg kunne derfor få det relativt fort. Jeg søkte opp navnet til damen på gule sider og det skulle vise seg at hun holdt til rett nedenfor barnehagen til Nathalie. Så her hadde jeg virkelig flaks, jeg kunne jo bare hente det samtidig som jeg hentet Nathalie i barnehagen dagen etter. Så i går fikk jeg babynestet til lillebror hjem. Jeg er evig takknemlig, og damen som laget babynestet var så utrolig hyggelig. Hun skulle veldig snart bli mormor igjen og viste så mye omsorg for barnebarnet hun allerede hadde og den lille som skulle komme, en tvers gjennom god dame vil jeg påstå. 

Så her er altså babynestet jeg endte opp med. Ikke stjerner som jeg opprinnelig ønsket meg, men jeg er allikevel så fornøyd, fargen er helt nydelig <3








Igjen, tusen tusen takk til snille Frøydis Margrethe Kvisler som kunne hjelpe meg :)

Du finner siden hennes på Epla HER, her finner du også eposten hennes.

#babynest #hjemme #gravid #mamma #blå #fornøyd 

 

6 Kommentarer

Hverdagslykker

04.06.2015 kl. 11:05
Så godt at det løste seg! Så virkelig fint ut, skal ta en titt innom den nettsiden jeg også :)

Benedikte Dyrstad

04.06.2015 kl. 11:12
Det var utrolig fint! Liker fargene godt :)

snart mamma til to

04.06.2015 kl. 11:27
Så bra! Det var jo så fint også da😀

Kaja Jeanette

04.06.2015 kl. 11:28
Hverdagslykker: Kan virkelig anbefale å bestille fra henne altså, og jeg vet at hun har bestilt mer stoff også, så dersom man har litt bedre tid på seg enn hva jeg hadde så får man akkurat det man vil ha :)

Kaja Jeanette

04.06.2015 kl. 11:29
Benedikte: Takk :) Er veldig glad i fargene jeg også, det er liksom søtt, uten å bli for søtt om du skjønner hva jeg mener.

Kaja Jeanette

04.06.2015 kl. 11:29
snart mamma til to: Takk :) Er utrolig fornøyd !!

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits