Anmeldelse: Mary Kay håndspasett!

  • 10.06.2015 kl. 10:23

Jeg har prøvd litt ulike produkter fra Mary Kay serien, og håndspasettet har jeg prøvd ut nå i noen uker, og føler jeg er klar for å komme med en anmeldelse av produktet. Dette settet består av 3 deler; en tykk krem som myker opp og klargjør hendene en skrubb og en krem som du får både med og uten parfyme.

Jeg har svært tørre hender, spesielt om vinteren. Jeg har prøvd flere ulike kremer, alt fra de tykke som bruker en dag på å trekke inn i huden til de lettere som er enklere å bruke i hverdagen. Det som er felles for kremene jeg føler fungerer er at resultatet er bra i noen minutter, så er jeg er like tørr og har like vondt i hendene mine igjen. Jeg er avhengig av å ha en krem uten parfyme ettersom hendene mine sprekker opp og blir såre. De tørre hendene mine har vært veldig ille gjennom dette svangerskapet, jeg har vært så tørr og hatt så vondt at jeg har hatt mest lyst til å gråte. Det ble heller ikke noe bedre da kulden ga litt slipp og våren kom. Da jeg fikk høre om Mary Kay sin håndserie måtte jeg jo bare prøve den, jeg tenker som så at virker det så er det jo helt topp, virker det ikke, ja så får det plass på badehylla mi sammen med alle de andre produktene jeg har prøvd. Første gang jeg prøvde dette settet ble jeg veldig overrasket. Hendene mine ble så myke at jeg ikke klarte å slutte å ta på dem. Jeg var allikevel ikke helt overbevist, jeg har jo opplevd produkter som funger bra der og da før, men så blir hendene like ille igjen etter en stund eller etter neste håndvask. Etter flere håndvask (det blir jo noen i løpet av ett par timer da man er gravid og flyr på do bare man ser et glass vann) var hendene fremdels like fine. De både så og kjentes myke ut hele dagen. Dagen etter brukte jeg ikke produktene, og opplevde da at hendene mine ble sakte, men sikkert tørrere igjen. Allikevel så var jeg nå litt mer overbevist om at dette produktet kanskje kunne ha noe for seg. Jeg har fortsatt å bruke dem, ikke hver dag, men da jeg føler jeg har tid og jeg har ikke lengre vondt i hendene mine, de er mye bedre enn på lenge og jeg kommer definitivt til å fortsette å bruke alle tre produktene i denne serien.


Emmeli sine hender har også vært ekstremt tørre denne vinteren, og i likhet med mine ble de ikke bedre da våren kom. Hennes tørre hender er nok en kombinasjon av at hun har brukt for lite votter og at hun ikke har fått vekk all såpen da hun har vasket hendene sine. Da jeg oppdaget hvor effektive disse produktene var på meg og at de ikke var vondt i det hele tatt prøvde jeg de på hennes hender også. Hennes anmeldelse ble som følger;

"Æsj, det er skikkelig ekkelt med den tykke kremen, er du sikker på at den går bort?"

"Det er jo sand i denna såpa, ikke spesielt god"

Skylder hendene sine

"Ooooy, så myke hendene mine ble, det er jo ikke ekkelt lengre heller, jeg må vise pappa"

Ser litt skeptisk ut da jeg kommer med nok en krem

"Er detta vanlig krem?"

"Oy, den ble jo borte inni huden min!! Duuu!!! Det må jo bety at det er ekte krem, eller så hadde den blitt liggende utenpå hendene mine, og da hadde de sikkert ikke laget den heller"

100% ærlig mening fra en 6 åring

Hun kom til meg dagen etter og spurte om vi kunne smøre igjen fordi hun var blitt tørr igjen. Vi har fortsatt med produktene regelmessig, og hendene hennes holder seg fine så lenge vi bruker produktene regelmessig. 

Så dette er absolutt et produkt jeg kan anbefale videre til kjente og ukjente. Jeg kommer definitivt til å kjøpe mer da disse flaskene går tomme og jeg har ikke behov for å prøve noen andre produkter lengre. *Penger spart*Pssst! Man kan også bruke produktene på føttene, perfekt nå som vi skal gå med sandaler eller barbeint i gresset. Flotte føtter vil vi vel ha alle sammen. 

P.s. Jeg har kjøpt alle produktene selv, dette er ikke et sponset innlegg, og min mening er 100% ærlig. 

#MaryKay #håndkrem #effektiv #skrubb #spa #mamma #bonusmamma

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits