A letter for you!

  • 02.06.2015 kl. 14:30

Kjære kjære lille deg!!

På lørdag går leieavtalen din ut, jeg føler vel på en måte at du allerede er litt på overtid. Hadde jeg kunnet bestemme hadde jeg kastet deg ut allerede for en uke siden. Men sånn er det ikke, her er det ikke jeg som bestemmer, det er du! Og du vet nok å kose deg. Jeg vil tro du er en person som utsetter alt til siste liten, og som ikke stresser noe videre over det. Jeg vil tro du er en person som vet å sette pris på det du har, en person som ikke hele tiden må oppleve noe nytt. Dette forteller meg at du er en rolig liten gutt, men du kan nok også være ganske bestemt, og ikke minst sterk. Jeg tror du er en familiekjær liten skapning, en koseklump som ikke er redd for å vise det. Jeg vet ikke jeg, men synes du dette høres riktig ut? Vel jeg beklager så mye, men jeg må nok allikevel kaste deg ut. Du begynner å bli stor gutt nå, og snart er det ikke plass til deg i det lille huset lengre. Jeg tror faktisk du allerede har vokst litt ut av huset ditt, det kjenner sånn ut hvertfall. Det er ikke meningen å være ufin, det er bare det at jeg begynner å bli så utrolig utålmodig, jeg lengter så veldig etter å få holde hånden din, kjenner lukten av den myke huden din. Jeg lengter etter å bli kjent med deg på ordentlig, finne ut om mine tanker om deg stemmer, eller kanskje er du helt motsatt av det jeg tror? Det spiller egentlig ingen rolle, jeg elsker deg uansett fra dypt inne i hjertet. Du har en helt egen plass i hjertet mitt, og det er rart med det, selv om jeg ikke kunne tro at det var plass til flere der inne så har du motbevist det, hjertet mitt vokser og gir plass. Det banker sterkere enn noen gang, det banker for dere alle sammen <3 

Jeg vil med dette gi deg en advarsel, du må komme deg ut av det lille huset ditt, du må bli klar for å møte den store verden, for jeg lengter etter deg, og er mer enn klar for å ta vare på deg. Jeg kan love deg at du aldri vil være alene. Kanskje er det litt skummelt den første tiden, men jeg skal være her for deg hele veien, holde hånden din og stryke deg over ryggen. 

1000 klemmer fra mamma <3 

Bilde fra google!

#brev #gravid #mamma #lengter #oppsigelse 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits