Babynest!

  • 01.06.2015 kl. 14:43

Da Nathalie ble født angret jeg veldig på at jeg ikke hadde kjøpt babynest. Hun var veldig avhengig av å ha noe tett rundt seg og det å bygge rundt henne med dyner og tepper synes jeg var litt skummelt da hun begynte å bevege mer på seg om natten. Da jeg ble gravid igjen bestemte jeg meg tidlig for at jeg skulle bestille babynest. Jeg sjekket rundt på nettet og fant en person som laget fine babynest som så "godt fylt ut" og som skulle være laget i det beste materialet. Jeg bestilte allerede rett etter at jeg hadde vært på ordinær ultralyd og funnet ut at det var en liten gutt jeg skulle ha. Vi ble per mail enige om at det skulle vært klart i april, og at hun skulle sende meg mail da det var klart. April kom og gikk, rundt den 20,april sendte jeg henne en mail for å høre hvordan det lå an, jeg fikk raskt svar, og hun beklaget at hun var litt forsinket, men hun skulle ha det klart til helgen etter 17.mai. Den helgen kom og jeg hørte fremdels ingenting. Jeg har sendt enda to mail for å spørre etter det, men hun har ikke svart meg. Så nå kjenner jeg at jeg blir så lei meg. Det var jo den ene tingen jeg ville ha klart til lillebror kom. Så nå er jeg på desperat leting etter noen som kan lage babynest for meg og sende så fort som overhode mulig. Jeg er nemlig så lei av å ikke få svar at jeg kommer til å sende en mail og avbestille hele greia, for jeg synes dette er ganske uprofesjonelt. 

Men som sagt så ønsker jeg veldig gjerne å få tak i babynest, så kanskje noen av dere der ute kan hjelp meg? Vet dere om noen som lager fine babynest??

 Hjelp fra gravid, hormonell og skuffa!!!

#babynest #hjelp #mamma #gravid #skuffa 

6 Kommentarer

snart mamma til to

01.06.2015 kl. 15:08
Har tenkt å bestille fra ei som heter Maiken Katrin Stavn. Søk henne opp på facebook, og send hun en pm. Har sett bilder, og hun er flink. Hun tar 400 kr for et babynest!

Kaja Jeanette

01.06.2015 kl. 15:15
tusen takk for tips :)

Mariann

01.06.2015 kl. 17:56
Opplevde noe lignende. Bestilte babynest hos ei, hørte ikke noe på en stund, før jeg plutselig fikk mail der det stod at hun hadde lite av det aktuelle stoffet, og måtte telle opp. Skulle da få tilbakemelding på om hun hadde nok eller ikke... Men hørte aldri noe mer. Endte med at jeg bestilte dette: http://lekmer.no/barnevarelse/tekstiler/madrasser/sleepyhead-deluxe-hvit

Kaja Jeanette

01.06.2015 kl. 18:37
Mariann: Det er så kjedelig da det blir sånn, og det er jo ikke akkurat positivt for de som skal selge dem heller, vil jo tro at de er avhengig av fornøyde kunder for å få det til å gå rundt.

Hverdagslykker

02.06.2015 kl. 10:07
Babynest er vi på jakt etter også! Skrik ut om du finner noe du anbefaler :)

Kaja Jeanette

02.06.2015 kl. 10:32
jeg fikk svar på mail fra ei dame i går, og virker som hun kan hjelpe meg. Så om jeg er fornøyd da vi får det kan jeg jo gi deg eposten hennes :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits