Hekleteppe!

  • 31.05.2015 kl. 14:14

Jeg er absolutt ingen håndarbeidsguru! Jeg synes tanken på å kunne strikke og hekle er veldig spennende og koselig. Men sannheten er at jeg har prøvd begge deler, og jeg ender alltid opp med å ikke gjøre meg ferdig, jeg blir rett og slett lei. Jeg har strikket lue til meg selv og synes det var gøy, så begynte jeg på en Skappelgenser, den ligger nå nede i kjelleren, eller garnet og en liten firkant som er påbegynt ligger nede i kjelleren. Da jeg ble gravid nå så fikk jeg så lyst til å lage noe til den lille babyen i magen, og hekling ble det jeg skulle prøve ut. Jeg fant ut at det kanskje var greit å begynne med et babyteppe, jeg fant en oppskrift på et teppe av bestemorruter, bestilte garn og nål og satte i gang. Ferdig ble jeg også. Det er ikke verdens peneste teppe, men det er mitt første hekleprosjekt, og egentlig er jeg litt stolt over at jeg klarte å gjøre det ferdig. Hekling ga faktisk mersmak.

Langt i fra perfekte ruter, og det å sy det sammen var jeg heller ikke spesielt god på, men det er mitt eget produkt, mitt teppe som jeg heklet til den lille babyen. Jeg ville hekle mer da jeg var ferdig med dette, og begynte på en vest. Den er jeg ikke ferdig med enda, og jeg måtte gi opp å følge oppskriften da jeg klusset hele greia til, men det blir da en vest. Hvertfall om jeg får gjort den ferdig. Mersmaken på heklingen stakk ikke å dypt som jeg hadde trodd med andre ord, så spørs om det blir noe mer da vestprosjektet er ferdig. 

3 Kommentarer

Hverdagslykker

31.05.2015 kl. 19:55
Jeg blir så imponert! Synes det var utrolig fint :)

Kaja Jeanette

31.05.2015 kl. 20:08
takk :) Så hyggelig.. Jeg sa akkurat til mannen at jeg må prøve å fortsette med heklingen da jeg er ferdig med vesten jeg driver med nå. Etterhvert som man blir flinkere blir det vel mer morsomt også ;)

Anki

31.05.2015 kl. 23:58
Jeg fatter ikke de som klarer å hekle jeg ! Jeg skjønner ingenting av noe i oppskrifter :-P Holder meg til strikkepinner jeg og lette mønstrer og plagg , selv om jeg kanskje har tatt meg vann over hodet nå :-P

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits