Bekymringer store, bekymringer små!! En sånn dag...

  • 30.05.2015 kl. 17:38

Detta har vært en sånn dag!!! Jeg vet ikke om det er været som gjør det eller om det er fordi jeg rett og slett er veldig sliten i kroppen nå. Dagen begynte akkurat sånn jeg liker det, jeg kunne ligge litt ekstra i senga etter at mann og barn hadde stått opp, det er så godt å kunne ligge der og kjenne lillebror våkne. Da er jeg liksom sikker på at han har det bra inni der. Men idag hadde han ingen planer om å våkne, og etterhvert innså jeg at jeg like godt kunne gå ned å finne meg noe mat for å se om det fungerte. Da var jeg selvfølgelig allerede bekymret, selv om jeg kanskje ikke ville innse det helt selv. Jeg fikk i meg brødskive med syltetøy og etter en stund fikk jeg vel en liten reaksjon fra lillebror, men langt fra sånn han pleier. Bekymringene gnager langt inni meg, vi drar på butikken, jeg er liten og lei, og lillebror fremdeles alt for rolig. Som om dette ikke er nok så er magen min mer eller mindre konstant hard. 

Jeg har mest lyst til å legge meg, og før middag slenger jeg meg en stund på sofaen, jeg drikker litt capri-sonne noe som gjør lillebror litt mer aktiv, veldig deilig å kjenne han beveger seg. Så var det tid for middag, magen er jo fremdeles hard som en ball, men mat får jeg i meg, og lillebror blir seg selv igjen. Heldigvis.. Allikevel så klarer jeg ikke å slappe helt av, han er aktiv nå, en hvorfor har han vært så rolig før i dag? Er det noe galt? Tankene spinner rundt, og jeg kjenner så utrolig på frustrasjonen over at han fremdeles er inne i magen, jeg har så lyst til å få han ut nå. Jeg ønsker meg mer kontroll!!!
Jeg er sliten, lei og har egentlig mest lyst til å hoppe til han faller ut.. Men det fungerer vel ikke!!!

Jeg er hvertfall heldig som har verdens beste mann og barn <3 

#gravid #mamma #bekymringer 

5 Kommentarer

Mariann

30.05.2015 kl. 18:33
Som jeg kjenner meg igjen! Har termin på tirsdag, og er så sliten og lei. Blir også fryktelig bekymret om jeg ikke kjenner liv fra lille på en stund, men det er vel normalt. Er iallefall veldig, veldig klar for å få lille ut!

Kaja Jeanette

30.05.2015 kl. 19:04
det er egentlig litt godt å høre at det ikke bare er jeg som bekymrer meg sånn, selv om jeg selvfølgelig ikke unner noen andre å gå sånn altså.
Jeg har termin 06.juni, men håper virkelig ikke han venter så lenge med å komme. akkurat nå kjennes den uken som en evighet.

Mariann

30.05.2015 kl. 21:16
Synes også det er litt godt å høre at andre bekymrer seg. Føler mange svever rundt på en rosa sky hele svangerskapet, og synes alt er så fint og flott - noe jeg ikke kjenner meg igjen i. Gleder meg bare til det er over jeg! Dessverre. Men jeg har lyst på flere barn da (dette er mitt første), tross et psykisk tungt svangerskap :)

Synes også denne siste ventetiden føles alt for lang!

Kaja Jeanette

30.05.2015 kl. 21:28
Vi takler jo alle svangerskap så forskjellig. Jeg har Vært bekymret begge mine svangerskap, men allikevel så skremmer det meg ikke fra å få flere. Eller det har ikke gjort det til nå hvertfall :)

Hverdagslykker

31.05.2015 kl. 19:52
Uff, kjenner godt igjen den følelsen! Hadde en uke hvor alt plutselig ble stille inni der, og vi var på sykehuset og hos jordmor hver dag bare for å vite at den lille fremdeles hadde det bra. Nå er det heldigvis liv igjen, så den lille lå trolig å sparket i morkaka. Men bekymret blir man! Godt lillebror ble seg selv igjen utover dagen :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits