Tanker rundt fødsel!

  • 28.05.2015 kl. 13:40

Nå kan lillebror komme når som helst, det er ikke lenge igjen til termin, og etter det så må han jo ut en gang uansett om han vil eller ikke. Dette er en tanke som får meg til å smile, tenk nå har jeg snart lillegutt her. Men samtidig så får jeg et lite stikk i magen, realiteten skyller over meg, han er snart her. Noe som betyr at han faktisk skal UT!! Jeg har jo gjort dette en gang før, og det er både positivt og negativt føler jeg. Jeg vet litt hva jeg går til, selv om fødsler aldri er helt like så kjenner jeg til smertene og hvordan kroppen min takler det. Samtidig så vet jeg også veldig godt at det gjør vondt, det er en form for smerte jeg aldri har kjent maken til, jeg vet at jeg var nære å få panikk sist gang og dette skremmer meg veldig. Allikevel så er jeg veldig klar på at jeg skal klare dette igjen. Jeg kjenner kroppen min litt bedre, og for min del så fungerer det faktisk ikke å tenke at jeg venter litt til før jeg ber om smertelindring, for da alt kommer til alt og du ber om det så tar det faktisk litt tid før den kommer. Det var da jeg nesten fikk panikk sist, jeg ventet helt til jeg ikke klarte mer før jeg ba om mer smertelindring, det skal jeg ikke gjøre igjen. Denne gangen skal jeg lytte bedre til min egen kropp.

Jeg har noen tanker om hvordan jeg vil at denne fødselen skal foregå, jeg vil bevege meg mer underveis, jeg skal fokusere enda mer på pust og jeg skal være flinkere til å gå inn i meg selv og glemme det som skjer rundt. Jeg skal gjøre så godt jeg kan for å holde meg rolig, og jeg skal mestre den siste delen av fødselen minst like bra som sist, for det var vel den fasen jeg følte jeg var aller best på. Da jeg tenker tilbake på det så må jeg faktisk nesten le litt, jeg ble skikkelig sint på jordmor fordi hun sa jeg ikke trengte å presse da riene hadde gitt seg, men den hadde jo ikke gitt seg.. Dette tror jeg kan være med på å gjøre denne fødsels opplevelsen bedre enn sist, selv om jeg så absolutt ikke har mye vonde tanker om fødselen sist heller altså, når alt kom til alt så gikk det jo veldig fint. 

Med litt skrekkblandet fryd kan jeg si at jeg er klar for fødsel, jeg er klar for å få lillebror hit, og jeg er klar for å kicke ass!!! 

Brus og flagg! 

Fine lille jenta mi <3


1 Kommentar

Hverdagslykker

28.05.2015 kl. 18:31
Skjønner godt at du er spent! Håper du får en god opplevelse :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits