39 fullgåtte uker

  • 27.05.2015 kl. 11:22

Spesielt på kveldene sliter jeg veldig med å finne en god måte å sitte på, ryggen verker, lillebror presser oppover så det brenner i ribbeina eller han dytter nedover så jeg må på do hvert 5 min. Men det som er det verste av alt er at jeg har så vanvittig urolige bein. Det kjennes ut som om det er en strøm av maur gjennom beina mine, og jeg vrir og vender på meg hele tiden. Finner jeg en god stilling for ryggen så kan du være sikker på at jeg får maur følelsen i beina med en gang, og da klarer jeg ikke sitte slik lengre, og skulle maurene finne på å gi seg ja da får jeg vondt i ribbeina. Hurra!!! 

Jeg er selvfølgelig veldig klar over at jeg kunne hatt mye mer plager, og jeg har vel i grunn ikke noe å klage over, men så er det litt godt å bare få det ut også. Og vet dere hva?? I dag har jeg gått 39 fullgåtte uker. Det er jo nesten ingen tid igjen, plutselig har vi den lille gutten vår her, og jeg er så spent. Jeg vil tro at alle plagene er glemt bare jeg får holde den lille gutten min. Jeg kan hvertfall ikke huske at jeg hadde slike plager sist, men jeg hadde vel helt sikkert det?!? 

Om en liten stund skal jeg en tur til jordmor, krysser fingrene for at det blir siste gangen. Neste time vi har satt opp er nemlig 8. juni. Det er jo 2 dager etter termin, så da krysser jeg fingrene for at han er her <3 Jeg er veldig spent på målene denne gangen, han hadde jo plutselig blitt så stor da vi var på sykehuset på fredag for en vekstkontroll. Så kanskje har magen gjort et realt byks på skjema også. 


#gravid #39uker #jordmor #mamma #magebilde 

 

2 Kommentarer

Iselin Renée

27.05.2015 kl. 20:10
Så fin mage :)

Kaja Jeanette

27.05.2015 kl. 20:35
tusen takk :) Føler meg egentlig veldig stor og sprekkferdig :P

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits