Hjelper deg å huske de små detaljene!

  • 26.05.2015 kl. 11:13

Under begge svangerskapene mine har jeg ført en form for dagbok. Da jeg gikk med Nathalie fikk jeg høre at man glemmer ting så fort, første spark, hvordan man følte seg, tanker rundt dette med graviditeten osv, jeg trodde selvfølgelig ikke på det. Jeg kunne jo aldri glemme denne følelsen tenkte jeg. Men joda de hadde rett, mye er glemt, men heldigvis har jeg det skrevet ned i boken min. Da jeg ble gravid igjen fantes det ikke tvil om at jeg skulle skrive en til. Jeg synes det har vært litt vanskeligere å gjøre det denne gangen, men jeg har skrevet ned litt på sidene for hver uke, og jeg er helt sikker på at jeg ikke kommer til å angre på det da lillebror er født. 

Jeg tenker at dette med å glemme små ting som man aldri tror man kan glemme gjelder like mye da babyen er født, første gang de snur seg, de begynner å krype, krabbe, reise seg opp, gå osv. Det er alt for lett å glemme akkurat når det skjedde. Derfor har jeg med Nathalie skrevet litt fra det første året i en bok som er i samme serie som svangerskapsdagboken. Lillebror skal selvfølgelig også ha en slik bok, jeg har bare ikke fått kjøpt den enda, sånn er det med nr 2, man har verdens beste tid, tror man. 


Jeg er veldig fornøyd med disse bøkene, de dekker det viktigste og er enkle å fylle ut. Det er plass til litt bilder underveis, det tenker jeg er utrolig fint for barna da de blir store nok til å se i disse bøkene selv. Nå må jeg innrømme at jeg ikke har fått fremkalt bilder til å ha i bøkene, men jeg vet hvertfall mer eller mindre hvilke bilder jeg skal ha i dem. I tillegg til disse bøkene er tanken at jeg skal lage bildealbum også. Det er noe jeg har planer om å lage til både Emmeli, Nathalie og lillebror, men så var det dette med å fremkalle bilder igjen da. Emmeli sine bilder ligger klare i en mappe på dataen, Nathalie sine har jeg begynt å sortere i egen mappe, men er ikke ferdig enda. Men en dag skal jeg bli ferdig altså. 

 

De fire første bildene er fra svangerskapsdagboken. Det er fine bilder og søte sitater gjennom hele boken, og det er oversiktlig delt inn i kategorier. De siste bildene er fra "mitt første år" boken, den er i likhet med svangerskapsdagboken delt inn i kategorier som gjør det enkelt å finne frem. Den har også praktiske lommer som man kan oppbevare bilder eller andre småting som man kanskje ikke vil lime fast i boken. #Gravid #svangerskap #dagbok #bilder #tekst #mamma #første #år #barnebok

2 Kommentarer

Hverdagslykker

26.05.2015 kl. 12:21
Så smart! Selv har jeg ikke skrevet ned noe utfyllende om hvordan svangerskapet har forløpt hittil, men det var en koselig og god idé! Tror ikke jeg har tenkt over det fordi det for min del har gått så greit for seg. Første bevegelsene/sparkene i uke 16 er vel det eneste som er verdt å merke seg, ellers har alt vært som normalt med meg stort sett.. Men jeg skal absolutt være på utkikk etter en slik bok!

Kaja Jeanette

26.05.2015 kl. 12:26
Det er jo sikkert gøy for barna å se i da de blir store også :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits