Bekymringer.

  • 23.05.2015 kl. 10:31

I går var vi på kontroll på sykehuset for å sjekke veksten til lillebror, han er ikke lenger noe mindre enn normalen, det er jo bra, han er nå estimert til 3270 gram. Det er jo veldig bra, allikevel så gir dette meg en liten bekymring, han kan jo ende opp med å være i magen i over 3 uker til, det betyr at han kan rekke å bli veldig stor før han vil ut. Jeg har hele tiden vært redd for at babyen skal være for stor, for en av de tingene jeg frykter mest ved fødselen er at det skal oppstå noen form for komplikasjon som gjør at man må bruke sugekopp eller tang. Sjansen for dette vil jeg jo tro øker etterhvert som babyen blir større. Men jeg har vel innsett at jeg må prøve å komme meg litt ut, jeg må opp av sofaen for å ikke bruke all tiden min på å vente, for med ventingen kommer bekymringene. Så idag skal jeg ta med meg mann og barn på Ikea for å kjøpe inn noen bokser som vi skal ha på hyllene i stellebordet som endelig er på plass. Og senere i dag så må vi kanskje komme oss en tur ut med hunden i det fine været. Jeg skal hvertfall ikke bare sitte her og tenke og bekymre meg. Det kommer vel ingen til gode. 

 

3 Kommentarer

Hverdagslykker

23.05.2015 kl. 17:53
Hjelper nok å komme seg ut og finne på noe ja! Jeg blir ihvertfall gal av å sitte og kjenne etter, tenke og bekymre meg. IKEA på en lørdag må jeg si var sporty! Kos dere i dag :)

Kaja Jeanette

23.05.2015 kl. 18:09
det er jo pinse og fint vær, så de fleste har nok vært ute idag. så var ikke så alt for mange på IKEA faktisk :)

Anki

25.05.2015 kl. 23:34
Minstemann her ble estimert til 3,5 kg 2 dager før han ble født . Veide "bare" 600g mer . Mens storebror var 300 g mindre . Ble estimert til lik vekt da :-)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits