Klagesang!

  • 22.05.2015 kl. 10:20

Jeg skjønner virkelig ikke hva som skjer med meg jeg.. I natt har jeg sovet hele natten, noe som ikke er vanlig i disse dager. Allikevel så føler jeg meg helt utslitt i dag, Det kjennes ut som om jeg har vært oppe halve natta. Jeg orker ikke å se meg i speilet for jeg ser trøtt ut hele dagen og føler meg hoven i hele ansiktet, aller helst vil jeg bare legge meg under dyna å bli der, men det går jo ikke. Det er kanskje ikke så gøy å lese denne klagingen min, men det er så godt å bare få det ut. 

 

Det hjelper kanskje ikke på formen å fylle opp med usunne saker, og jeg vurderte om jeg skulle ta vekk noen av kanelbollene før jeg tok bilde, men nei, vet du hva.. Sånn her er det faktisk, jeg har spist 6 kanelboller og jeg kommer ganske sikkert til å spise noen til. Jeg tror til og med at jeg skal lukke øynene litt og slappe av før Ole-Anders kommer og henter meg, vi skal være på sykehuset til klokken 14.00 for en vekstkontroll. Gleder meg veldig til å se lille prinsen min igjen <3 


Håper dere har en bedre dag enn meg!! Det er tross alt fredag!!

3 Kommentarer

sammegreia

22.05.2015 kl. 10:31
Ha en kjempefin fredag videre:)

Hadde satt utrolig stor pris på om du hadde sjekket innom vår blogg!<3

Hverdagslykker

22.05.2015 kl. 14:40
De kanelbollene så farlig gode ut!! Av og til få kroppen "sjokk" når den får hvilt mye og det blir et "overskudd" på søvn. Kjenner meg veldig godt igjen! Hender at jeg sover 12 timer og det føles ut som jeg har vært våken en evighet, mens hvis jeg sover 4 timer så våkner jeg "uthvilt" :p merkelige greier!

Kaja Jeanette

22.05.2015 kl. 15:52
det ble flere enn de som lå på tallerkenen også ;) Og jeg fikk til og med sovet en times tid før mannen kom hjem :P Veldig godt :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits