Drømmer!

  • 21.05.2015 kl. 10:59

Gjennom dette svangerskapet har jeg drømt om den lille prinsen flere ganger, stort sett drømmer jeg at han blir født og plutselig går han rundt på to bein og har blitt så stor. Det tenker jeg viser at tiden med småbarn går fort, og at man bør nyte tiden mens man kan. Men i natt hadde jeg en litt annen type drøm. Jeg drømte at han var født, han hadde mørkt hår akkurat som storesøsteren sin, og var litt større enn hva hun var da hun ble født. Det var så på ordentlig, vi kunne holde han, kose han og bli kjent med han. Det var akkurat som om han var her på ordentlig. Jentene koste på han, og vi tok fine bilder av de alle sammen. Da jeg våknet som jeg pleier midt på natten, var det nesten så jeg måtte sjekke på telefonen min om jeg hadde bildene der, for jeg klarte ikke helt å tro på at det ikke var på ekte. 

Nå ønsker jeg bare enda sterkere at lillebror skal komme <3 Er så spent på hvordan det blir!!Ha en fin torsdag alle sammen <3

2 Kommentarer

Hverdagslykker

21.05.2015 kl. 11:47
Noen drømmer er så virkelige at det er skummelt! Jeg har også hatt noen drømmer om at den lille blir født, er som du sier nesten så en må sjekke om det faktisk har skjedd!

Kaja Jeanette

21.05.2015 kl. 12:34
Jeg blir så skuffet da lille ikke er der da jeg våkner :P

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits