Barnevognen - Emmaljunga

  • 20.05.2015 kl. 20:00

Nå tenkte jeg at det var på tide å vise dere vognen vi har kjøpt. Den er så utrolig fin, og du kan tro jeg var stolt da jeg trillet den ut av butikken da vi hadde kjøpt den. Nå står den i gangen, og hver gang jeg går forbi den så må jeg stryke på den. Jeg tror faktisk jeg er litt forelsket. 

Jeg elsker det hvitt og reint, så denne vognen er perfekt for meg, og mannen synes faktisk den er veldig fin han også. Vi har gått for en Emmaljunga mondial duo med skinnhåndtak. Fargen på vognen vår heter white leatherette. 

 

Neste gang denne vognen blir tatt med ut vil det faktisk ligge en liten baby oppi der. En liten prins på tur med mamma og pappa <3 Jeg gleder meg så utrolig til uendelig mange trilleturer, så jeg håper virkelig at denne sommeren byr på mye fint vær. Jeg er så sikker på at det kommer til å lyse stolthet av meg da jeg triller rundt på denne skjønnheten, og ikke mindre stolt vil jeg vel være av den lille hjerteknuseren som skal ligge oppi vogna <3


Jeg har veldig lyst til å kjøpe blå vognpynt å henge på, men jeg klarer ikke å finne den perfekte. Så jeg må nok bare fortsette letingen. 


Denne kosegutten måtte selvfølgelig også være med. Han synes nok det var veldig spennende med vognen, for han skulle vel helst ha vært med på alle bildene. Han skal selvfølgelig også få være med på trilletur da den tiden kommer. Nok en god grunn til å ta med seg vognen ut på tur. 


Flere som venter på sine små eller som akkurat har fått? Hvordan vogn har dere valgt??

 

Ha en fin kveld <3

#Barnevogn #emmaljunga #white #leatherette #modial duo

7 Kommentarer

Hverdagslykker

20.05.2015 kl. 21:14
Gratulerer med vogn! Tittet på emmaljunga vi også, men falt for en annen som passer bedre til vårt bruk :-)

Kaja Jeanette

20.05.2015 kl. 21:23
så spennende :) Er det lov å spørre hvordan vogn dere gikk for?? :)

Hverdagslykker

20.05.2015 kl. 21:38
Vi gikk for Stokke trailz da den har hjul med luft, noe som passer oss bra (holder på med hest, og er i stallen og utendørs mange timer hver dag). Hjulene foran er svingbare slik at man slipper å "vippe" vognen over på bakhjulene når den skal svinges rundt (stokke er veldig opptatt av sikkerhet, dette er et av tiltakene de har gjort, samt at det er mulig å åpne hetten på vognen i alle retninger slik at barnet alltid får frisk luft selv om man kanskje må dekke åpningen pga sol) men hjulene kan låses slik at de ikke svinger hvis det er snø eller f.eks løs grus eller sand. I tillegg lager Stokke alle modellene sine slik at alle deler passer uten noen adapter hvis man f.eks skal feste bilstolen på vognen fremfor liggebagen, eller gå fra liggebag til sittedel. Gjøres med et klikk! Stokke er også opptatt av kontakten mellom barn og foreldre, så sittedelen kan vende mot foreldrene så lenge man ønsker, og kan snus når barnet er klar for å oppdage verden. Vognen er også svært lett (noe som er bra da vi bor i 4. etg uten heis) og den blir liten når den pakkes sammen (noe som er genialt i vår lille bil!).

Ester Kro

21.05.2015 kl. 13:19
Den vogna er så fin :) Vi venter ei lita jente i september, og har gått for Emmaljungavogn vi også. Vi har valgt samme understell men med en grå bagg, ettersom jeg synes det virker mer praktisk, men jeg må si denne er helt nydelig :)

Kaja Jeanette

21.05.2015 kl. 15:27
ettersom den er i skinn så tror jeg ikke det blir vanskelig å holde den rein :) Bare å tørke av med en klut :) Men grått er jo også utrolig fint :) Vi hadde det sist :)

Camilla

14.06.2016 kl. 23:27
Hei! Du selger ikke stellevesken din? :)

Kaja Jeanette

15.06.2016 kl. 05:51
Camilla: Hei :) Den er fremdeles i bruk faktisk, så det er jeg litt usikker på :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits