Fødeansikt?

  • 19.05.2015 kl. 10:52

Jeg har hørt flere si at de kan se på seg selv eller andre når det nærmer seg fødsel. De får såkalt fødeansikt. Slik jeg har skjønt det så blir man ofte litt rødlig i ansiktet og øynene kan bli blanke. Noen mener også at de får fyldigere lepper, noe jeg vil tro henger samme med mengden vann man har i kroppen. Noen mener vel at dette bare er tull, andre mener å ha sett disse forandringene bare dager før babyen blir født. Hva jeg tror?!? Jeg vet egentlig ikke helt..


Idag på vei ut fra barnehagen traff jeg på en annen mor i barnehagen. Hun ble veldig overrasket over å se meg sprade rundt enda. Så fikk jeg høre at hun kunne se på meg at det ikke var lenge igjen nå, "jeg tipper han kommer i løpet av de neste to dagene" sa hun. Vet ikke helt hva jeg skal tro, ser jeg feit ut i ansiktet eller hva er det?? Men sånn egentlig så bryr jeg meg ikke. Det jeg husker best fra den samtalen var at hun trodde han kom innen to dager, det håper jeg virkelig stemmer. Jeg er så ferdig nå kjenner jeg, begynner å bli sliten og lei. I morgen er jeg 38+0, og på lørdag er jeg like langt på vei som jeg var da Nathalie ble født. Tanken på at han kan komme når som helst gjør meg veldig spent, jeg lurer veldig på hvordan fødselen starter denne gangen. 

#gravid #mamma #fødeansikt #klar

2 Kommentarer

Hverdagslykker

19.05.2015 kl. 20:58
Så spennende! Selv har jeg hatt røde kinn omtrent siden jeg fant ut at jeg var gravid, så vil tro det er veldig individuelt! Nå er jeg straks i uke 27. Men at kroppen forandrer seg når det nærmer seg tror jeg absolutt!

Kaja Jeanette

19.05.2015 kl. 21:24
nå i kveld er jeg skikkelig varm og rød i kinnene, så håper det er et fødselstegn ;)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits