Sykehusbagen

  • 18.05.2015 kl. 14:58

Nå tenkte jeg det var på tide å vise dere sykehusbagen, det er under tre uker til termin, og jeg kan vel egentlig ikke si at den delen av sykehusbagen som er til meg er helt ferdig enda, jeg mangler å pakke ned noe å sove i og litt snacks og drikke. Men annet enn det så har jeg pakket ned toalettmappe med shampoo, balsam, såpe, tannbørste og tannkrem, hårbørste og hårkrem. Jeg har nylig kjøpt meg nytt av alt dette, så da kunne jeg pakke ned det som var igjen i de gamle allerede nå. Man får jo også kjøpt reiseutgaver av de fleste produkter nå, men det vet jeg rett og slett ikke om jeg hadde brukt penger på. Jeg har også pakket ned litt div klær, man vet aldri hvordan formen er etter fødsel, så her har jeg pakket ned alt fra joggis til thights og litt finere topper. Gode, litt store truser er også pakket ned, sokker og amme bh. Det er også pakket med de fineste inne skoene jeg kan tenke meg crocs, nja, ikke så pene å se på, men de er gode, og de tåler å bli våte. Da fødselen starter kommer jeg nok til å pakke med litt sminke også, da har jeg det der tilfelle jeg ønsker å ordne meg litt før vi drar hjem. Til mannen har jeg pakket ned tskjorte, bokser, sokker og tannbørste.

Så er det den deles som er ferdig, og har vært ferdig i noen uker allerede. Det er den delen som er morsom å pakke ned. Sakene til lille prinsen. Jeg har valgt å pakke tingene hans i stellevesken, da kan jeg ha de rett ved siden av meg da vi skal hjem fra sykehuset også. Vi har sikkert pakket alt for mye, men heller det enn å ikke ha noe som passer. 


Den fine stellevesken som inneholder alt vi trenger og litt til, håper jeg.. 

Det er ganske fult. 

Her ser dere et oversiktsbilde, i denne vesken finner vi gulpekluter, pysj, sokker bodyer, sparkebukser, strømpebukser, lue og hentesettet som jeg har vist dere her på bloggen tidligere(HER). Jeg har også valgt å pakke med noen bleier, engangskluter og bleieposer. Dette er til turen hjem, vi har en times kjøring fra sykehsuet, og man vet aldri hva som kan skje på veien. Så er det noen småting som egentlig er til meg, men som jeg føler hører til oppi denne delen av sykehusbagen. Det er ammeinnlegg, jeg har både engangs og de herlige myke fra lilleba, så er det purelansalve, magisk salve for vonde pupper. 

Denne nydelige sparkebuksen fra hust & clair er så utrolig fin og myk <3 Den kommer til å bli brukt masse, det er jeg sikker på. 
Til slutt er det denne nydelige kosekluten med kanin på fra Newbie. Da jeg så den i butikken en gang for mange uker siden ble jeg helt forelsket og klarte ikke å dra uten å kjøpe den, så da ble den med hjem. Jeg har også lurt på om vi skal kjøpe en smokk i den helt minste størrelsen på apoteket, men så langt har jeg ikke kommet enda.Burde kanskje få opp farten om jeg vil ha med det på sykehuset?!?

 

Nå håper jeg virkelig at det ikke er noe som er glemt. Kanskje noen av dere ser noe jeg mangler, da er det bare å skrike ut.. 

#Sykehusbag #baby #mamma #pakket #klar #lilleba #Newbie #gravid

7 Kommentarer

kine

18.05.2015 kl. 15:00
Ha en fin dag;)

Kaja Jeanette

18.05.2015 kl. 15:03
takk det samme :)

Kaja Jeanette

18.05.2015 kl. 15:03
Ditt svar:

takk det samme :)

Emilie Josefine

18.05.2015 kl. 15:09
Herlig :D Masse lykke til når dagen først kommer :)

hrs

18.05.2015 kl. 15:19
Ser ut som du har fått med deg alt! :) Veldig greit å pakke til den lille i stellevesken!

Ha en fin dag

Kaja Jeanette

18.05.2015 kl. 15:20
krysser fingrene for det :)
ha en fin dag du også :)

Kaja Jeanette

18.05.2015 kl. 15:22
tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits