Te-kjøret.

  • 16.05.2015 kl. 11:04

Ja, så satt jeg her igjen da med en kopp te. Begynner du å bli lei te bare fordi jeg maser så innmari om denna tekoppen min?? Du vet sånn at du blir lei egentlig før du har begynt å drikke det?? Akkurat!! Jeg skulle ønske jeg begynte å bli lei snart. Hele svangerskapet har jeg ikke hatt spesielt lyst på noe, det har vært noen ting jeg har hatt lyst på i perioder, appelsin, kaffe og hvetebakst er vel noen av de tingene jeg har hatt lyst på. Men nå er det altså te. Jeg trodde jeg skulle slippe unna denne gangen ettersom behovet ikke kom tidligere i  svangerskapet, men neida.. Behovet slår plutselig over meg, jeg må ha en kopp te. Jeg blir helt tørr i munnen og det er nesten så jeg får litt hetta om jeg ikke får det med en gang. Så da er det bare å lage seg en kopp te da, sette seg rolig og drikke den i sakte tempo. Det smaker jo så godt, helt rein te uten noen som helst søtning, ikke suketter, honning eller sukker, bare helt vanlig te. 

Så om du er lei av å lese om te, så kan du jo tenke deg hvor lei jeg er av å ikke klare meg uten. Det som er komisk er at før jeg ble gravid første gangen så likte jeg ikke te en gang, det var nemlig da det begynte.. dette te-kjøret.. 


Bilde fra google

#Gravid #mamma #te #måhadet 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits