Sverige og shopping til små snupper!

  • 15.05.2015 kl. 20:18

Phu! For en dag!!! Dette var definitivt siste lange bilturen før lillebror kommer, ja bortsett fra den til sykehuset da. Vondt i ryggen omtrent før jeg fikk satt meg i bilen, og på vei hjem kjentes det ut som om den lille prinsen min tok tak i alt inni her og vrei rundt. Note to self: Bilkjøring, vonde bukser, full blære og baby i magen er ingen god kombinasjon. 

Meeen, uansett, ferdig med sytinga.. Det har faktisk vært en veldig fin dag. Før vi kom oss til Sverige måtte vi stoppe innom Kongsvinger, bilen vår hadde en time hos "legen" for å få sjekket batteriet. Så mens Ole-Anders og Nathalie(hun sovnet i bilen) tok turen dit, så tok jeg og Emmeli oss en tur på Kongssenteret. Her kjøpte vi oss først en is hver som vi koste oss med. Så skulle jeg se om jeg klarte å finne meg en kjole til 17.mai, jeg har seriøst ingenting å ha på meg, jeg fant en jeg likte og som kunne sett grei ut selv med stor mage, men de størrelsene de hadde igjen ble for store. Så istendefor å kjøpe kjole på meg ble det noe til jentene mine. De fikk en topp og en genser hver, også fikk Emmeli en bukse i tillegg. 


Tanken var egentlig at det bare var Emmeli som skulle få noe denne gangen ettersom det var hun som var med, og hun trenger faktisk litt nye klær, jenta blir jo så stor, så hun vokser ut av alle klærne sine. Men da vi begynte å se etter ting og hun fant ting til seg selv så var hun veldig klar på at Nathalie skulle ha likt som henne, for hun trodde Nathalie kom til å synes det var fint, og det var jo litt fint at de hadde noen like klær. Selv om jeg forklarte henne at det betydde at det ble mindre på henne så var det ikke snakk om noe annet heller. Da ble jeg så glad og stolt at jeg ikke kunne annet enn å kjøpe til begge <3 Det er jo helt fantastisk å høre 6 åringen gi avkall på ekstra klær for at lillesøster også skulle få <3 

Akkurat da vi var ferdig med å betale så ringte Ole-Anders og de var på vei for å hente oss slik at vi kunne dra videre til Sverige. Der kjøpte vi en haug med mat, både grillmat til 17. mai og mye annet. Vi kjøpte en god del Capri- Sonne, laktosefrie produkter(sååå mye billigere i Sverige enn her hjemme), og godteri til både store og små. Det ble en stopp innom McDonald på vei hjem, ikke det sunneste alternativet, men det er faktisk ikke så lett å få kjøpt mat ute som ikke inneholder melk og som samtidig egner seg for barn. Ikke gjør vi det ofte heller, så da er det vel innafor. Godt var det å, hihi.  

Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å slappe av i sofaen med min kjære <3

God kveld alle fine <3

#Innkjøp #mamma #bonusmamma #sverige #klær #barnemote #pappa

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits