Gravid - 37 fullgåtte uker

  • 13.05.2015 kl. 11:20

Tenke seg til, nå har jeg fullført 37 uker med den lille prinsen min i magen. På lørdag er det akkurat 3 uker til termin, 3 uker det er jo ingen ting. Lille gutten i magen kan egentlig komme når som helst nå, han ligger inni der og er helt ferdig, det eneste som skjer med han de neste dagene og ukene er at han legger på seg. Dersom han skulle bli født nå så regnes han ikke som prematur. Så hører du lille venn, det er lov å komme nå. Mamma vil se deg, kose på deg og bli kjent med deg. 

Jeg begynner å føle meg ganske så stor nå, jeg er jo faktisk en del større nå enn jeg var da Nathalie ble født, jeg føler meg ikke akkurat så veldig fin og hormonene er på villspor. Men både i går og idag har jeg fått kommentarer på hvor fint gravid jeg er, og det er jo veldig hyggelig. Idag fikk jeg høre at jeg så sprek ut, og da jeg sa det var tre uker igjen til termin fikk dama sjokk. Både dama jeg snakket med i går, som er mammaen til ei venninne av Emmeli og dama jeg snakket med idag, som er mor i barnehagen til Nathalie, ga uttrykk for at han kan komme når som helst nå, og at tre uker går fort. Det er første gangen jeg har fått den reaksjonen da jeg har fortalt hvor lenge det er igjen. Selv om jeg har følt at det er kort tid igjen tidligere så har de jeg snakket med gitt uttrykk for at det enda er lenge igjen. Så da jeg fikk det reaksjonen jeg gjorde både i går og idag så har jeg jo tenkt litt på at det faktisk ikke er lenge til han kommer, 3 uker er jo ingen tid egentlig, og han kan faktisk komme når som helst. Det er veldig godt å tenke på, men samtidig så er det jo litt skummelt også, før vi vet ordet av det så har vi jo plutselig 3 barn i hus <3 

 

Idag burde jeg ha vasket litt her hjemme, og jeg skulle absolutt ha pakket det siste i fødebaggen, men akkurat nå så kjenner jeg at bekkenet helst vil at jeg bare sitter rolig og slappe av. Bakingen i går tok litt mer tid enn jeg hadde tenkt, så det ble litt for mye ståing, noe som førte til at bekkenet låste seg skikkelig. Jeg skal hvertfall få gjort den ryddingen jeg skulle gjort i går, og så kanskje jeg får tørket støv, så håper jeg at Ole-Anders kan hjelpe meg med resten i morgen. Jeg vil at det skal se bra ut her til 17. mai. 

Ha en fin dag da dere, i dag er det jo nesten litt fredag, hvertfall for de av dere som har langhelg. 

#gravid #uke37 #mamma #bekkenløsning 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits