Svangerskapskontroll

  • 11.05.2015 kl. 17:15

Idag har jeg vært en tur hos jordmor på helsestasjonen på svangerskapskontroll. Det gikk veldig bra, akkurat som det pleier. Blodtrykk er fint, og jeg har egentlig ingen bekymringer om dagen, ikke gruer jeg meg til fødsel, og ikke er jeg så redd for at noe skal være galt med lillebror nå heller. Så timene går relativt fort. Han ligger enda med hodet ned, men det er ikke festet enda, men vil tro han er på vei nedover, kjennes hvertfall sånn ut på stikkingene jeg har nedover der. Han sov nok da vi skulle høre etter hjertelyden, for han hadde hvilepuls, men han ga allikevel fra seg litt bevegelse da jordmor dyttet på han. Magemålene ser også bra ut, jeg følger kurven min bra, og det til tross for at de sier at han er litt liten. Jordmor merket godt at jeg hadde litt vann i kroppen nå, og det merker jeg selv også. Får veldig lett merker etter klærne mine, og jeg kan ikke komme meg fort nok ut av buksene mine, her er det veldig praktisk med den maxikjolen som jeg nevnte i maxikjole-innlegget mitt. Men det å ha litt vann i kroppen var vist bare bra, det gjør at blodet mitt flyter lettere rundt i kroppen, og det betyr også at det flyter lettere inn til morkaken, og lillebror får optimale forhold der inne. Jeg har aldri tenkt på vann i kroppen som noe positivt før, så det var jo veldig kjekt å høre.

Nå har vi akkurat fått i oss middagen her, jentene er oppe på rommet og hører på musikk, og jeg kan godt høre at de danser oppå der. Nesten så jeg lurer på om de har tenkt seg gjennom taket, hihi. Jeg ble plutselig utrolig trøtt, så spørs om jeg kommer meg opp igjen fra sofaen med det første, men det er kanskje like greit å bare sitte her, for jeg får så vanvittig med kynnere bare jeg tenker på å gå. God unnskyldning for å sitte litt ekstra rolig akkurat nå hvertfall.

Håper mandagen deres har vært bra så langt.

 #gravid #svangerskapskontroll #mamma

2 Kommentarer

Ester Kro

12.05.2015 kl. 15:41
Så bra at alt står bra til med dere begge :) Det må være første gangen jeg hører at vann i kroppen er bra, men det kan stemme det, selvom jeg satser på å slippe det selv :P

Kaja Jeanette

12.05.2015 kl. 16:33
aldri hørt det selv jeg, men det var bra, så da jubler vi for litt vann i kroppen. og at det ikke blir mer :p hehe

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits