Gravid - 36 uker

  • 06.05.2015 kl. 14:15

Tenke seg til , idag er det akkurat en måned igjen til termin. Det er 4 uker og 3 dager. Det må jo bare gå fort, eller hva?? 

Jeg blir så fascinert av å tenke på at inne i magen min ligger det en liten gutt. En sprell levende babygutt. Han begynte som et lite frø, og nå har han blitt et menneske. Hud, hår, negler, lunger, hjerte.. ja hele pakka. Et bitte lite menneske bor inni meg, og det er jeg, sammen med mannen i mitt liv som har laget dette lille barnet. Kroppen min har sørget for at det har vokst og er mer eller mindre klart for verden her ute. Det er jo bare fantastisk. Jeg kan skjønne at for noen er dette bare ekkelt, at de ikke helt klarer å se magien i det. Men jeg tror at da man først opplever det selv, så kan man ikke annet enn å la seg trollbinde. Det er andre gangen kroppen min har fått denne oppgaven. Og det å se og ikke minst kjenne at kroppen denne gangen vet hva den skal gjøre, det er jo også ganske fantastisk. Magen vokser litt fortere, man blir ikke like bekymret for hver minste ting, man klarer å slappe litt mer av og nyte tiden. Denne gangen vet man jo hva som kommer.  Missforstå meg rett da, selv om jeg klarer å nyte tiden må jeg jo si at jeg er veldig spent på når lillebror har tenkt seg ut i den store verden og hvordan personligheten hans er. Jeg gleder meg så utrolig til å få se han og bli kjent med han. Jeg krysser vel egentlig fingrene for at han i likhet med sin storesøster er for nysgjerrig på å se denne store verden til å bli i magen i hele 4 uker til, det er absolutt akseptabelt om han halverer den tiden. 

Mamma er klar lillebror <3
4 Kommentarer

hrs

06.05.2015 kl. 14:25
Så spennende, jeg er selv kommet i uke 36 nå så da er vi veldig likt! :) Lykketil!!

Kaja Jeanette

06.05.2015 kl. 14:29
hrs: Ja, da er vi veldig likt :) Så gøy :) Lykke til du også!!

Anki

07.05.2015 kl. 11:41
Bare å glede deg ! A ; kjempe stas med gutter ;) ( Sier hu som har to :P ) B ; Babytiden går så fort så den må nytes !

Kaja Jeanette

07.05.2015 kl. 12:34
Anki: Ja, tiden går alt for fort. Denne gange skal jeg absolutt være flinkere på å nyte det som skjer her og nå istedenfor å glede meg til det som skal skje :P Det kommer jo tidsnok den tiden da de snur seg, reiser seg og begynner å gå :P

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits